Ben jij er klaar voor om meer zichtbaar te zijn?

Boek dan bij mij een contentbrainstorm!

Veel ondernemers worstelen met hun content. Ze weten wel dat zichtbaar zijn belangrijk is voor hun expertstatus maar in de praktijk blijkt het lastig hier gestructureerd mee aan de slag te gaan. Want waar kun je het over hebben en post je niet te vaak? Wat zullen ‘ze’ daar wel niet van denken? En dan heb je een blog geschreven, maar dan?

In de contentbrainstorm deel ik mijn 5 stappen voor het organiseren van je content en ga ik op maat met je meedenken over jouw unieke content. We brainstormen over jouw thema’s en je krijgt nieuwe inzichten over hoe je hier zelf ook mee kunt gaan werken. Aan het eind heb je een flinke onderwerpenlijst, maar ook een heleboel tips over de 5 stappen. En dat in een (online) sessie van 2 uur!

Hoe zou je het vinden als:

  • je begeleiding op maat krijgt om content te maken.
  • je mijn 5 stappenplan voor de contentplanning gaat leren en implementeren.
  • je na 2 uur met mij een flinke onderwerpenlijst hebt en nieuwe ideeeën voor de uitvoering.
  • je al je vragen over (het delen van) content aan mij kunt voorleggen.
  • je tips en tricks op het gebied van social media krijgt.
  • je advies op maat krijgt over je eigen content.

In de contentbrainstorm deel ik mijn 5 stappen voor het organiseren van je content met je en ga ik op maat met je meedenken over jouw unieke content. We brainstormen over jouw thema’s en je krijgt nieuwe inzichten over hoe je hier zelf ook mee kunt gaan werken. Aan het eind heb je een flinke onderwerpenlijst, maar ook een heleboel tips over de 5 stappen. En dat in een (online) sessie van 2 uur!

Wil jij ook aan de slag met je content en zichtbaar worden?

In de contentbrainstorm deel ik mijn 5 stappen voor het organiseren van je content en ga ik op maat met je meedenken over jouw unieke content. We brainstormen over jouw thema’s en je krijgt nieuwe inzichten over hoe je hier zelf ook mee kunt gaan werken.

Jouw investering voor de contentbrainstorm is 227 euro. betalen! Aan het eind heb je een flinke onderwerpenlijst, maar ook een heleboel tips over de 5 stappen. En dat in een (online) sessie van ruim 2 uur!