Zelf aan de slag met het online programma voor jouw Persoonlijk Actieplan

Online programma 'Jouw Persoonlijk Actieplan'

Lekker even bezig zijn met je business. Met je doelen, plannen, aanbod, marketing en wat er allemaal nog bij komt kijken! Hoe kun je dat zo gestructureerd aanpakken dat je je niet in alles verliest maar overzicht hebt en in actie komt. Het is belangrijk om het niet alleen bij ideeën te houden, maar deze ook echt te gaan implementeren.

Met het online programma 'Jouw Persoonlijk Actieplan' bied ik je praktische handvatten om voor jouw business je doelen, ideale klant, aanbod, middelen, social media en content te gaan uitwerken op een manier die bij je past. Je kunt er gelijk mee aan de slag. Als je het programma doorloopt, weet je wat je te doen staat en kom je in de actiestand. Zo kom je in de flow van ondernemen en krijg je overzicht, impact en resultaat!

Met dit online programma Jouw Persoonlijk Actieplan:

  • kun je zelf aan de slag om je persoonlijk actieplan te maken. Niet 1 x maar elk kwartaal, halfjaar of jaar!
  • ga jij je doelen, ideale klant, aanbod, middelen, social media en content stapsgewijs uitwerken op een manier die bij je past. Je krijgt hiervoor diverse tools aangereikt.
  • krijg je daarnaast praktische handvatten om aan de slag te gaan met verdiepende onderwerpen als de marketingpiramide, e-mailmarketing, de klantreis, je weggever, lanceringen en nog meer relevante onderwerpen.
  • krijg je tips en tricks op het gebied van social media. Dit onderdeel wordt steeds geupdate want de veranderingen op het gebied van social media gaan heel snel, maar ik hou het voor je bij!
  • krijg je zeven modules met video's, werkbladen, verdiepende thema's en een aparte besloten Facebook groep. Je houdt toegang tot het programma dus je kunt er steeds weer mee aan de slag. Ook krijg je alle updates.

Met het online programma 'Jouw Persoonlijk Actieplan' bied ik je praktische handvatten voor je doelen, ideale klant, aanbod, middelen, social media en content zodat jij gelijk aan de slag kunt! Je ontdekt wat je te doen staat en komt in de actiestand. Zo kom je in de flow van ondernemen en krijg je overzicht, impact en resultaat!

Wil jij zelf aan de slag met het online programma 'Jouw Persoonlijk Actieplan'?

Met het online programma 'Jouw Persoonlijk Actieplan' bied ik je praktische handvatten om voor jouw business je doelen, ideale klant, aanbod, middelen, social media en content te gaan uitwerken op een manier die bij je past. Je weet wat je te doen staat en komt in de actiestand. Zo kom je in de flow van ondernemen en krijg je overzicht, impact en resultaat!

Jouw investering voor dit programma is 397 euro. Daarmee hou je toegang zolang het programma blijft bestaan en ontvang je ook alle updates zonder dat je hoeft bij te betalen!