Wie ben ik en waarom kan ik jou helpen?

Ik ben Annemieke Bol en ruim 15 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben communicatieadviseur, organisatietalent en implementatiecoach. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd als ondernemer. Niet alleen vanuit de dagelijkse praktijk, maar ook omdat ik me blijf ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als ook door middel van trainingen en coaching.

 

Vanwege mijn jarenlange ervaring weten ondernemers mij inmiddels te vinden. Ik denk mee over hun aanbod, hun website, hun lanceringen, events, social media of contentplanning. Ik help hen met het uitwerken en structureren van hun plannen maar ook met het daadwerkelijk implementeren. Zodat je niet alleen maar nadenkt over de mogelijkheden maar ook in actie komt!


Ik geef mijn kennis en ervaringen graag door aan anderen. Niet voor niets is één van mijn kernwaarden ‘van betekenis zijn’. Dit is ontstaan toen de gezondheid van mijn beide ouders hard achteruit ging en zij steeds meer zorg nodig hadden. Zo is mijn eerdere missie geboren om de zorg beter te maken met betrokken en effectieve communicatie. Dit doe ik inmiddels al jaren en op allerlei manieren.

Marleen Sahetapy Fotografie - Annemieke Bol HR-83

Maar wat ik in de zorg doe, wil ik breder toepassen:

  • Door te adviseren over hoe jij communicatie en social media effectief en vernieuwend inzet.
  • Door mee te denken over jouw concepten, doelen, aanbod, stappen en acties.
  • Door de vertaalslag te maken van jouw ideeën naar concreet aanbod of andere uitwerkingen.
  • En altijd door te luisteren, te verbinden en de persoonlijke aanpak te kiezen. Zodat jij een aanpak op maat krijgt.

 

Mijn manier van werken is zowel strategisch als juist heel praktisch. Dat maakt dat ik zowel kan meedenken over (nieuwe) concepten als met de uitvoering en implementatie. Ik ben betrouwbaar en toegewijd aan de resultaten van mijn klanten.

 

Wil jij als ondernemer ook meer overzicht, impact en resultaat? Kijk dan eens naar mijn aanbod of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.